+36704250189        |        info@lekorna.hu

Ostya kosárka gombás mousse-szal

Hozzávalók:

Lekorna Ostya kosár - 1 csomag

Gomba - 200 g

Hagyma - 1 db

Vaj - 3 evőkanál

Tejszín 35% - 70 ml

Zselatin szeletek - 2 szelet

Gránátalma / snidling - dekorációnak

Só, bors - ízlés szerint

 

 

Elkészítés:

Áztasd a zselatint vízbe. Tisztítsd meg a hagymát és gombákat, majd szeleteld fel. Pirítsd le a hagymát es gombát, ízlés szerint sózd és borsozd, add hozzá a tejszínt és zselatint, majd turmixold le magas fokozaton. Végül a kihűlt krémet töltsd az ostya kosárkákba es díszítsd gombával és ízlés szerint gránátalmával / snidlinggel. Jó étvágyat!

 

 

KAPCSOLAT

 

+36704250189

info@lekorna.hu