+36704250189        |        info@lekorna.hu

Húsvéti sajttorta ostya kosárkában

Hozzávalók:

Lekorna Ostya Kosárka– 1 csomag

Tehéntúró – 400 g

Habtejszín – 100 g

Vaj 82.5% - 30 g

Kandírozott gyümölcs – 30 g

Szilva – 30 g

Színes cukrászati dekor konfetti

 

 

 

Elkészítés:

Áztasd a szilvát és kandírozott gyümölcsöt vízbe 15 percig, majd csepegtesd le.

Keverd össze a tejszínt, túrót, vajat és a gyümölcsöket, majd hűtsd egy órát a hűtőben, hogy besűrűsödjön a massza. Ezt követően kerek fagylaltos kanállal képezz gombócokat és töltsd be az ostyakosárkákba. Díszítsd dekor konfettivel.

 

 

KAPCSOLAT

 

+36704250189

info@lekorna.hu