+36704250189        |        info@lekorna.hu

Húsos ostya kosárka

Hozzávalók:

Lekorna Ostya Kosárka– 1 csomag

Darálthús – 500 g

Vaj - sütéshez

Hagyma – 2 fej

Paradicsom – 1 darab

Gomba – 100g

Mustár, só, bors  és fűszerek– ízlés szerint

Oliva olaj

 

 

 

Elkészítés

Először készítsük el a tölteléket a kosárkákba. Pirítsd le a finomra vágott hagymát, és gombát vajon, majd add hozzá a darálthúst és paradicsomot, fűszerezd, és főzd tovább takarékon. Miután kihűlt, töltsd a kosárkákba és szórd meg reszelt sajttal és tedd a sütőbe 5-10 percre, hogy ráolvadjon a sajt.

Szósz: A mustárból és 2 evőkanál olivaolajat elegyíts és tálalás előtt szórd meg a kosárkákat ízlés szerint. Jó étvágyat!

 

 

KAPCSOLAT

 

+36704250189

info@lekorna.hu