+36704250189        |        info@lekorna.hu

Lekorna Omlós Kosárka padlizsánkrémmel

Lekorna Omlós Kosárka padlizsánkrémmel

 

Hozzávalók:

Lekorna Omlós Kosárka   1 csomag

Padlizsán    1 db

Szezámmag    100 g

Lilahagyma    ½ fej

Oliva olaj

Citromlé    kis kanál

Koriander

Fokhagyma

Chili

 

Elkészítés:

Pirítsd  a szezámmagot sütőben 10-15 percen keresztül. Hagyd kihűlni , majd tegyél félre egy keveset a dekorációhoz. Az összes többit daráld le víz fokozatos hozzáadásával. így egy sűrű homogén masszát kell, hogy kapj. Ezután add hozzá a citromlevet, a koriandert, az összetört fokhagymát és az oliva olajat, majd keverd össze.

A padlizsánt szúrkáld meg villával, tekerd be alufóliába és süsd 190 fokon 30-40 percen keresztül.

Végül távolítsd el a fóliát, vágd hosszában ketté és egy evőkanállal szedd ki a belsejét, majd szeleteld fel.

Keverd össze a padlizsánkrémet a szezám pasztával és adj hozzá sót ízlés szerint.

Töltsd a keveréket a kosárkákba, majd díszítsd koriander levéllel, hagyma szeletekkel és szezámmaggal.

Jó étvágyat!

 

 

 

 

 

 

 

KAPCSOLAT

 

+36704250189

info@lekorna.hu