+36704250189        |        info@lekorna.hu

Krémsajtos lazacos tart

Krémsajtos, lazacos tart

 

Hozzávalók:

Lekorna Omlós kosárkák  1 csomag

Krémsajt    150 g

Lazac filé (füstölt)   150 g

Színes bors    1 teás kanál

Uborka     1 db

Édes paprika    30 g

Édes kömény    dekorációnak

Só, bors    ízlés szerint

Kapor

 

Elkészítés:

Reszeld le az uborkát és az édes paprikát kis lyukú reszelőn. Add hozzá a krémsajtot, borsot és finomra vágott kaprot, majd töltsd bele egy nyomózsákba. Tölts a krémsajtos masszából a kosárkákba, és helyezd rá a lazac szeleteket. Díszítsd kaporral a tálaláshoz. Jó étvágyat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAPCSOLAT

 

+36704250189

info@lekorna.hu